About - VAPIANO RS

DOBRO DOŠLI U VAPIANO

Naša domaća sveža pasta i pizze se pripremaju u otvorenoj kuhinji tako da možete da pratite kako kuvar priprema vaš obrok baš onako kako volite. Još malo ljute papričice? Obavezno. Bez belog luka? Nema problema.
Savršeno za sve gastronomske sklonosti, netoleranciju na namirnice i za one koji mnogo izvoljevaju.

Nema takvih restorana kao što su naši. Prostrani, puni prirodnog svetla sa mnogo mesta za sedenje – stolovi za društvo, fotelje i sofe.
Izaberite da sednete gde god želite i ostanete koliko god želite.
Opuštena atmosfera i sjajna muzika čine Vapiano jednim od *onih* mesta gde treba otići i jesti.

Ne primamo rezervacije, samo dođite kad god poželite.
Svratite, dopašće vam se!

 

PRIČA O NAMA

Vapiano je stvoren u Hamburgu u Nemačkoj 2002. Godine, a naš prvi restoran u Srbiji smo otvorili 2009. godine u Beogradu sa zaista novom i drugačijom ponudom.

Personalizacija je ključ za sve i danas je važnija nego ikada.
Domaća sveža pasta koja se priprema pred vama, baš onako kako volite. Još malo ljute papričice? Obavezno? Bez belog luka? Nema problema. Ne smete da jedete pečurke? Nećemo ih stavljati.

Naše testo za pizzu, sosove, dresinge za salatu i kolače pripremamo sami od samog početka, ovde u našoj kući svakog bogovetnog dana.

Koncept restorana VAPIANO predstavlja spoj opuštenog ali brzog koncepta, u kojem gosti lično poručuju hranu na individualnim pasta, pica i salata mestima pripreme.

VAPIANO ŠIROM SVETA

Od otvaranja našeg prvog restorana 2002. godine u Hamburgu, Nemačka. Sada imamo preko 155 restorana u 32 zemalja, uključujući Austriju, Australiju, Bahrein, Kolumbiju, Dubai, Francusku, Mađarsku, Estoniju, Litvaniju, Holandiju, Poljsku, Katar, Španiju, itd.
Praktično, gde god da otputujete, manje više je garantovano da ćete moći sebi da poručite sjajan tanjir Vapiano paste.

FRANŠIZA

Radimo sa izuzetnim partnerima u našem franšiznom poslovanju. Ako želite da saznate nešto više o našem franšizingu, kliknite dole